cerere admin unstoppable
3 participanți
Pagina 1 din 1
cerere admin unstoppable
1. Nick:unstoppable
2. Id Yahoo:florin_2007_neagu@yahoo.com lam facut pe asta care arata ce e facut acc pt ca pe florin_2007 nu mia dat ai de autentificare
3. Nivel cunostinte (ani exp amxmodx):
4. Varsta:17
5. Primele 3 nr. CNP:173
6. Steam:da da nu original
7. Gradul dorit:Unu acolo sa pot da gag kik dastea sa schimb mapa
8. Cunosti Regulamentul : da lam citit
9. Minute jucate pe server:am cateva zile am jucat cu rapperkiller acum joc cu unstoppable
10.Contribui lunar cu sumele afisate la grade admin ?:nush cred ca nu dar o sa vad daca pot
2. Id Yahoo:florin_2007_neagu@yahoo.com lam facut pe asta care arata ce e facut acc pt ca pe florin_2007 nu mia dat ai de autentificare
3. Nivel cunostinte (ani exp amxmodx):
4. Varsta:17
5. Primele 3 nr. CNP:173
6. Steam:da da nu original
7. Gradul dorit:Unu acolo sa pot da gag kik dastea sa schimb mapa
8. Cunosti Regulamentul : da lam citit
9. Minute jucate pe server:am cateva zile am jucat cu rapperkiller acum joc cu unstoppable
10.Contribui lunar cu sumele afisate la grade admin ?:nush cred ca nu dar o sa vad daca pot
florinelu112- Mesaje : 4
Puncte : 8
Reputatie : 0
Data de inscriere : 25/02/2011
PRO!!!
Dak esti activ si aduci lume populezi server`ul atunci nu o sa platesti adminu`l deci....
PRO de la mn!!!!
PRO de la mn!!!!
PRO
[b][i][u]PRO dar tine minte sv e contorizat si vad daca intra lume sau nu deci incearca sa aduci lume !
sa lase msg pe forum chiar aici la cererea ta de admin daca nu vrei sa platesti adminu daca nu in 2 sapt se va retrage adminu
!!!!!! Deci PRO !!!!!
sa lase msg pe forum chiar aici la cererea ta de admin daca nu vrei sa platesti adminu daca nu in 2 sapt se va retrage adminu
!!!!!! Deci PRO !!!!!
GeN- Admin
Puncte : 76
Reputatie : 8
Data de inscriere : 17/02/2011
Varsta : 1935
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum