Reclamatie Liviuionut
4 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie Liviuionut
Nick-ul dumneavoastra :[PlayON]^aNaRcHy
Nick-ul adminului reclamat :LiviuIonut
Ora/minutul :3:10/3:17
Data : 19martie 2011
Dovada (print/demo) : Nu am apucat pentru ca mi-a futut cs-ul!!! Ne-am jucat in gluma amandoi cu slapurile si m-am trezit ca mi-a futut cs-ul...Bineinteles ca mi-am scos fisierul cfg din cs,am intrat cu admin si l-am banat permanent.Rog sa se ia masuri!!! Liviule,gluma,gluma dar aici ai intrecut-o!
Edit:De ce nu am imunitate?are grad mai mic ca al meu.
Edit 2:Cum a putut folosi comanda asta?
Edit3:Vezi bull de ce cer upgrade?
Nick-ul adminului reclamat :LiviuIonut
Ora/minutul :3:10/3:17
Data : 19martie 2011
Dovada (print/demo) : Nu am apucat pentru ca mi-a futut cs-ul!!! Ne-am jucat in gluma amandoi cu slapurile si m-am trezit ca mi-a futut cs-ul...Bineinteles ca mi-am scos fisierul cfg din cs,am intrat cu admin si l-am banat permanent.Rog sa se ia masuri!!! Liviule,gluma,gluma dar aici ai intrecut-o!
Edit 2:Cum a putut folosi comanda asta?
anarchy99- Mesaje : 26
Puncte : 46
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 35
Localizare : Craiova
Re: Reclamatie Liviuionut
Nu am apucat pentru ca mi-a futut cs-ul!!! Ne-am jucat in gluma amandoi cu slapurile si m-am trezit ca mi-a futut cs-ul...Bineinteles ca mi-am scos fisierul cfg din cs,am intrat cu admin si l-am banat permanent.Rog sa se ia masuri!!! Liviule,gluma,gluma dar aici ai intrecut-o!
1. Nu ti la gluma * plus ca ai dat si tu d n ori.
2. Tu ai vrea cam tot ce se poate admin ultimul nivel din ceea ce vad eu *
3. Fra supare nu pari a avea mai mult de 15 ani.
4. l-am banat permanent miai dat si pe steeam ! - app ia si invata daca vrei sa ai admin cu level mai ridicat sa foloesti comezile ( daca nu da si tu amx_help de la 1 pana l 33 ) . pt ca tu ai dat asera kick de N ori la cei care injurau inloc sa le dai Llama sau gag * sv e la inceput nu trebuie sa pierdem jucatori
5. mi-a futut cs-ul!! Biatu foleste si tu Steam , plus exprima.te corect si decent . nu mi-a futut cs-ul!! ! Regulament admin 16.
Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa
jucatorilor de pe servere. Jucatorii de pe servere se trateaza cu un
minim de RESPECT.
6. Bai sincer nu stiu ce te incalzeste pe tn cu admin mai mare in lvl pt eu iam zis si lui Gen si lui Bull eu vreau admin doar sera , sa mai schimb haritle cand nu sunt admini si etc, maxim kick,.
7. Pai ce sa itzi urez bafta la adminat . daca tot vrei tu sa mi se retraga adminul. ( te rog ceva ia si fi preznet sera si in cursul sapt. )
bafta si respect.
2. Tu ai vrea cam tot ce se poate admin ultimul nivel din ceea ce vad eu *
3. Fra supare nu pari a avea mai mult de 15 ani.
4. l-am banat permanent miai dat si pe steeam ! - app ia si invata daca vrei sa ai admin cu level mai ridicat sa foloesti comezile ( daca nu da si tu amx_help de la 1 pana l 33 ) . pt ca tu ai dat asera kick de N ori la cei care injurau inloc sa le dai Llama sau gag * sv e la inceput nu trebuie sa pierdem jucatori
5. mi-a futut cs-ul!! Biatu foleste si tu Steam , plus exprima.te corect si decent . nu mi-a futut cs-ul!! ! Regulament admin 16.
Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa
jucatorilor de pe servere. Jucatorii de pe servere se trateaza cu un
minim de RESPECT.
6. Bai sincer nu stiu ce te incalzeste pe tn cu admin mai mare in lvl pt eu iam zis si lui Gen si lui Bull eu vreau admin doar sera , sa mai schimb haritle cand nu sunt admini si etc, maxim kick,.
7. Pai ce sa itzi urez bafta la adminat . daca tot vrei tu sa mi se retraga adminul. ( te rog ceva ia si fi preznet sera si in cursul sapt. )
bafta si respect.
LiviuIonut- Mesaje : 15
Puncte : 23
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 33
Localizare : IASI
Re: Reclamatie Liviuionut
mda...nu stiu exact ce sa intamplat dar din cate am citit.... Liviuionut nu trebuia sa ii dea destroy....gluma se rezuma si ea la o limita....Liviuionut nu ai procedat corect.......
da
Am folosit acel limbaj pentru ca eram prea nervos in momentul acela...Eu credeam ca glumim pana m-am trezit cu destroy...Da,ti-am dat ban permanent,dupa care am intrat pe forum,ti-am luat steam ID si ti-am dat si pe el...Daca mai aveai 10 adrese iti dadeam pe toate,crede-ma...Nu imi zice tu sa imi iau steam...Cu ce ma avantajeaza steamul? Steamul era recunoscut pentru siguranta dar de cand poti baga cod pe el ,in conceptia mea nu are nici o valoare.Prefer sa raman la valve. De ce tin atat sa ti se retraga adminul? Pentru ca daca cu un admin ai facut asta,ma intreb cu playerii cum vei face...Apropos,am 22 de ani.
"
2. Tu ai vrea cam tot ce se poate admin ultimul nivel din ceea ce vad eu * "-Da,am dat slapuri de n ori pentru ca si tu dadeai si ne jucam practic pana ai venit tu cu gluma ta proasta...Iar despre upgrade...Scuza-ma dar cred ca fac mai multe ca tine pe serverul asta.In privinta popularii,asa ca...cred ca il merit mai mult ca tine.
"
2. Tu ai vrea cam tot ce se poate admin ultimul nivel din ceea ce vad eu * "-Da,am dat slapuri de n ori pentru ca si tu dadeai si ne jucam practic pana ai venit tu cu gluma ta proasta...Iar despre upgrade...Scuza-ma dar cred ca fac mai multe ca tine pe serverul asta.In privinta popularii,asa ca...cred ca il merit mai mult ca tine.
anarchy99- Mesaje : 26
Puncte : 46
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 35
Localizare : Craiova
UNGRY
LiviuIonut ai adminul suspendat o saptamana pentru k ai folosit comenzile impotriva altui admin dupa cum am zis numai eu am dreptul asta sau Gen deci ti`l suspend deocamdata
Anarhy ai WARN pentru limbaj !!!
Anarhy ai WARN pentru limbaj !!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum