Cerere Admin
+2
Ops|sKr.
alexutzu
6 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere Admin
1. Nick:@l3xutzu
2. Id Yahoo:alex_popescu30
3. Nivel cunostinte (ani exp amxmodx):5 ani
4. Varsta: trebuie sa aveti minim 15 ani:da
5. Primele 3 nr. CNP:122
6. Steam:da
7. Gradul dorit:general,sau oricare dar sa pot schimba mapa sa dau ban etc
8. Cunosti Regulamentul : pe care il gasiti la Regulament: da
9. Ai minim 500 de Minute jucate pe server?:da
10.Contribui lunar cu sumele afisate la grade admin ?:NU tin redirecte 50-60
2. Id Yahoo:alex_popescu30
3. Nivel cunostinte (ani exp amxmodx):5 ani
4. Varsta: trebuie sa aveti minim 15 ani:da
5. Primele 3 nr. CNP:122
6. Steam:da
7. Gradul dorit:general,sau oricare dar sa pot schimba mapa sa dau ban etc
8. Cunosti Regulamentul : pe care il gasiti la Regulament: da
9. Ai minim 500 de Minute jucate pe server?:da
10.Contribui lunar cu sumele afisate la grade admin ?:NU tin redirecte 50-60
alexutzu- Mesaje : 5
Puncte : 11
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/03/2011
Re: Cerere Admin
mda...nu stiu ce sa zic esti cam incuiat la minte din cate am vazut eu si [PlayON]^aNaRcHy la concurs.....si in plus de asta minte nu are 15 ani si nici CNP-ul nu este bun....dar ma rog astept parerea colegilor dupa revin si eu cu un raspuns....
Ultima editare efectuata de catre Ops|sKr. in Sam Mar 19, 2011 11:32 am, editata de 1 ori
stiti baiatul e tenace si nerabdator ....plus ca face activitate pe acest server..asa ca parerea mea este sai dati o sansa ...Dorinel
Bullseye- Mesaje : 1
Puncte : 4
Reputatie : 3
Data de inscriere : 19/03/2011
Cererea de Admin
[quote="Ops|sKr."]mda...nu stiu ce sa zic esti cam incuiat la minte din cate am vazut eu si [PlayON]^aNaRcHy la concurs.....si in plus de asta minte nu are 15 ani si nici CNP-ul nu este bun....dar ma rog astept parerea colegilor dupa revin si eu cu un raspuns....[/quote
aseara nush ce aveam ops dar ai sa vezi k ma descurc bine eram stresat
aseara nush ce aveam ops dar ai sa vezi k ma descurc bine eram stresat
Rank Name Score↑ Time Played Score/Min
21 @l3xutzu 464 3.88 1.99
Mai Trebuie sa Joci ceva pe server pt admin nu stiu daca ai varsta mimina cnp nu este ok. iar ce zice ops este un alt element nevgativ impotriva ta pana acum, dar faza cu redirectele te ajuta ft mult in sensul ca Daca ti redirecte (si sti cum se face asta!!! si in ce consta mai exact) incepi sa egalezi balanta . Parerea Mea PRO PT admin De proba sa vedem cum se comporta pe server si cat este de activ + PRint pe mess la unul din owner Cu Pozele Redirectelor sau postare pe forum PS:Poze Redirecte zilnic !!! !! DECI PRO PT ADMIN DE PROBA (daca indeplineste conditiile)
21 @l3xutzu 464 3.88 1.99
Mai Trebuie sa Joci ceva pe server pt admin nu stiu daca ai varsta mimina cnp nu este ok. iar ce zice ops este un alt element nevgativ impotriva ta pana acum, dar faza cu redirectele te ajuta ft mult in sensul ca Daca ti redirecte (si sti cum se face asta!!! si in ce consta mai exact) incepi sa egalezi balanta . Parerea Mea PRO PT admin De proba sa vedem cum se comporta pe server si cat este de activ + PRint pe mess la unul din owner Cu Pozele Redirectelor sau postare pe forum PS:Poze Redirecte zilnic !!! !! DECI PRO PT ADMIN DE PROBA (daca indeplineste conditiile)
Ptm Boy- Mesaje : 24
Puncte : 30
Reputatie : 2
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 27
CONTRA!!!!
CONTRA nici nu te cunosc e prima oara cand aud de u deci nu ai minute pe server si vrei admin .... frate adminele se platesc cu banii sau cu redirecte si nu se ia usor trebuie sa muncesti asa k revin`o cu o alta cerere in 2-3 zile in astea 2-3 zile demonstreaza k vrei admin adik adu lume pe server tine redirecte si revin`o cu o alta cerere am inteles k nici nu ai varsta deci o alta problema acum revin`o cu o alta cerere
CONTRA!!!!
CONTRA!!!!
Cerere Admin
BuLL a scris:CONTRA nici nu te cunosc e prima oara cand aud de u deci nu ai minute pe server si vrei admin .... frate adminele se platesc cu banii sau cu redirecte si nu se ia usor trebuie sa muncesti asa k revin`o cu o alta cerere in 2-3 zile in astea 2-3 zile demonstreaza k vrei admin adik adu lume pe server tine redirecte si revin`o cu o alta cerere am inteles k nici nu ai varsta deci o alta problema acum revin`o cu o alta cerere
CONTRA!!!!
ati tin 60 redirecte si stau pe sv 12 din 24 vr ptr admin
cerere de Admin
nu sunt admin dar dupa pararea mea nu as fi dat pt ca 1: a mintit in legatura cu minutele si 2 pt ca e cam stresat pe joc...asta este parerea mea admini decid...
lavinia- Mesaje : 6
Puncte : 13
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti(Padova-Italia)
1.Deci ai inteles? fii activ pe Server.. in urmatoarele zile
2.Tine Redirecte si posteaza pe forum imagine sau poze la unul din owner-eri
3.Nu mai Stresa asa mlt lumea pe server ....Graba strica treaba + ca nu ai varsta minima pt admin
4.In alta ordine de ideei revino cu alta cerere in 2-3 zile ok ? intre timp Fa ti trb k Redirectele sau pay admin ..
PS: Ar trb Sa facem o Sectiune Admini In Probe !
2.Tine Redirecte si posteaza pe forum imagine sau poze la unul din owner-eri
3.Nu mai Stresa asa mlt lumea pe server ....Graba strica treaba + ca nu ai varsta minima pt admin
4.In alta ordine de ideei revino cu alta cerere in 2-3 zile ok ? intre timp Fa ti trb k Redirectele sau pay admin ..
PS: Ar trb Sa facem o Sectiune Admini In Probe !
Ptm Boy- Mesaje : 24
Puncte : 30
Reputatie : 2
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 27
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum