Assassins_Cs
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Discutii libere

5 participanți

In jos

Discutii libere Empty Discutii libere

Mesaj  anarchy99 Vin Mar 25, 2011 3:11 pm

[22:24:14 24/03/11] @ BuLL : Pro ptr scoaterea adminuilui sau retrogradare la 2 greseli

[22:24:45 24/03/11] Ops|sKr. : pro

[22:24:57 24/03/11] Ptm Boy : 3 greseli? pro? Smile

[22:25:05 24/03/11] Al3x[!]a : Smile

[22:25:07 24/03/11] @ BuLL : ptm se uita la narcisa

[22:25:13 24/03/11] @ BuLL : nu 3 2 greseli

[22:25:14 24/03/11] Ptm Boy : k asa anarchy are 2

1.Pot sa stiu si eu care sunt?
2.Din moment ce nu am fost la sedinta asta nu inseamna ca nu pot citi arhivele forumului.Daca un admin nu e prezent la sedinta evitati discutia despre persoana respectiva.Nu vreau sa fiu rautacios,sau sa va suparati pe mine..Ptm,pentru asta dai o buceaga la 2.5L ca sa te iert
bounce
anarchy99
anarchy99

Puncte : 46
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/03/2011
Varsta : 35
Localizare : Craiova

Sus In jos

Discutii libere Empty Re: Discutii libere

Mesaj  Ptm Boy Vin Mar 25, 2011 4:54 pm

aveai avertizare din conflict k liviu ionut + nu stiu ce ai facut a 2-a oara stie bull mai bine ..sau gen nu e trb mea dar ...cred ca tu trb sa dai berea aia pt ca ...am propus la 3 greseli... in alta ordine de ideei cred ca ma retrag din clan si serv ca e prea multa aiureala... 2-3 se ocupa cat de cat de ordinea si codatii dp game ...sedintele se tin doar eu bull si ops ...au si prea multi admin si nu stiu ce sa faca cu el ...si nici nu il platesc nu tin nici redirecte Butelie ala macar urmea codatii cand era dar era prea imatur in multe momente . si se intampla prea multe chestii ciudate pe serv aiurea + ca ratingu la game scade zilnic
ma voi gandi ce e mai bine pt serv si pt mn si voi lua o decizie la urmatoarea sedinta care se va tine eu cu mine & garda veche poate ca supar pe cineva poate ca va incurc si nu va puteti desfasura si mai bn ma retrag eu dkt sa incurc lumea si buna dispozitie pe game o sa mi schimb ip si nick si si mai intru pe serv asa k player in caz de voi renunta la admin si clan ca sa nu mai fiu in plus oricum sunt putin aiurit zilele astea si nu prea vreau sa discut acum bull o sa zica ca nu ne tine cu forta si chestii dastea si asa este omu a investit si el timp si bani si vroia sa fie ceva frumos dar nu stiu sper sa fie ok si nu te gandit ca fac o aluzie stricata la tn sau ceva e o parerea de a mea si tin sa fie tratata ca atare Rolling Eyes

PS : Va pupa PTM CoDaTilor Cool Cool Cool affraid
Ptm Boy
Ptm Boy

Puncte : 30
Reputatie : 2
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 27

Sus In jos

Discutii libere Empty pfff

Mesaj  anarchy99 Vin Mar 25, 2011 8:28 pm

Acum nu trebuie sa tratam lucrurile asa...Daca tot ne gandim sa fie bine pentru server si pentru noi hai sa facem ceva totusi..Codati nu prea am avut in ultima vreme,si ideea mea ar fi sa se retraga concursul pentru admin degeaba.Cum bull plateste serverul,sa plateasca si urmatorii de acum inainte sau pe redirecte.Un admin cand veti da ,dati mai intai slot,monitorizati-l cateva zile si apoi decideti daca merita adminul...Nu pleca iubire:*:*:*....Acum ar trebui sa avem grija de popularea serverului si de evolutia lui.Parerea mea e ca s-au dat prea multe admine,unele unor persoane care nu fac nimic,nici macar sa schimbe o data mapa...Nu dau nume pentru a nu fi luat in nume de rau..Sunt sigur ca ati observat cu totii asta...Va intrebati de ce se duce serverul in jos?Din cauza noastra se duce,trebuie sa fim mai responsabili si mai severi in luarea anumitor decizii si dand anumite comenzi...Daca un codat intra,ia ban si a doua zi il vedeti pe server,papa,datii ban.Ar trebui bagat pluginul acela care te anunta cand intra pe server banatii.Acum se va raspunde de genul "avem lag si va face si el".Daca vreti va dau no-lagul de pe serverul meu toate scripturile..Hai sa facem serverul ON&FULL
anarchy99
anarchy99

Sus In jos

Discutii libere Empty sal

Mesaj  GeN Vin Mar 25, 2011 8:45 pm

iti spun io ce a facut treaba cu slapurile la playeri fara motiv dar lasa de acum incolo se va tine cont de alea 2 greseli
GeN
GeN
Admin

Puncte : 76
Reputatie : 8
Data de inscriere : 17/02/2011
Varsta : 1935

Sus In jos

Discutii libere Empty GRINS

Mesaj  BuLL Vin Mar 25, 2011 10:02 pm

0o cine puii mei crezi tu tarfa mea de ptm k te lasa sa pleci asa de cvapu tau hmmm ce iluzii isi fac unii sa plece cand vor ei .. glumeam dar orikum nu pleci deci da sunt de acord cu voi in toate optiunile absolut tot dar .. am dat admine uneorii aiurea ptr popularea serverului am inghitit multe tot ptr populare puii mei nuj eu nu mah dau batut orice ar fi deci totul merge innainte pentru mine si m`as bucura sa fiti alaturi de mine toti ahstia vechi k acum chiar dak mai injur eu pa voi si mah enervez puii mei sincer voi sunteti baza ptm/ops/anarhy si ar mai fi cativa ptr k voi shtiti ce`l mai bine ce e de facut cand nu sunt eu acum voi decideti dak vreti sa ramaneti pana la fina sau nu nu pot obliga pe nimeni daia e DEMOCRATIE in tara lu peste deci .. treaba voastra dar care i`mi sunt alaturi foarte bine care nu asta e va inteleg perfect !!!! Rolling Eyes
BuLL
BuLL
Admin

Puncte : 149
Reputatie : 12
Data de inscriere : 17/02/2011
Varsta : 37
Localizare : TGv

https://assassins-2.forumgratuit.ro

Sus In jos

Discutii libere Empty At wits end

Mesaj  anarchy99 Vin Mar 25, 2011 10:54 pm

Treaba cu slapurile la playeri fara motiv ati facut-o toti,nu numai eu..Daca ar fi sa se ia masuri pe treaba asta sa se ia la toti.
pana la final...vreau sa-l dau jos pe team din top si pt asta trebuie sa joc pana la final ca a intrat si el ca desteptu cu 2 nickuri in top,sa am eu mai mult de munca king scratch
anarchy99
anarchy99

Sus In jos

Mesaj  LiviuIonut Mar Mar 29, 2011 9:52 pm

anarchy99 a scris:Treaba cu slapurile la playeri fara motiv ati facut-o toti,nu numai eu..Daca ar fi sa se ia masuri pe treaba asta sa se ia la toti.
pana la final...vreau sa-l dau jos pe team din top si pt asta trebuie sa joc pana la final ca a intrat si el ca desteptu cu 2 nickuri in top,sa am eu mai mult de munca king scratch

Very Happy Mi sa scos adminul mie . scuzama ai admin intra pe servar . *
LiviuIonut
LiviuIonut

Puncte : 23
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 33
Localizare : IASI

Sus In jos

Discutii libere Empty sal

Mesaj  anarchy99 Mar Mar 29, 2011 10:05 pm

intru pe server doar ca am avut si inca am o problema..Am calculatorul plin de virusi pentru ca tin serverul rls si am firewallul off si antivirusul la fel...Asta seara imi reinstalez winXP si de maine voi prezenta mai multa activitate. Mad
anarchy99
anarchy99

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos